Interactiuni

World Box Association: categoria popă

leave a comment »

Manu ne indeamna sa ne rugam pentru biserica persecutata.  Ne rugam, cum sa nu. Dar ce ne facem atunci cind bisericile crestine se persecuta una pe alta? Sau atunci cind reprezentantii unei biserici crestine se bat cu reprezentantii altei biserici crestine?

De mi-ar fi spus cineva, n-as fi crezut neam. Popii greco-ortodocsi si cei armeni s-au mardit ca pe maidan. Numai ca maidanul a fost, de data asta, chiar Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim. Si aflu ca nici macar nu e pentru prima data (aici). Filmul, prezentat de Pro TV, aici. Dincolo de comicul delicios, mie momentul mi se pare trist. Preoti crestini batindu-se intre ei exact pe locul unde se crede ca a zacut mort si a inviat Iisus – mai precis, calcind in picioare, la propriu si la figurat, insasi mormintul celui pe care se presupune ca il slujesc.

Rog atit ateii, cit si membrii altor confesiuni decit cele implicate in scandal, sa se abtina de la comentarii imbecile. Faptul in sine e trist – oricit de religios ori ne-religios ai fi. E trist de comic.

Written by Andrei Stavilă

noiembrie 9, 2008 la 11:10 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: