Interactiuni

Academia Catavencu: 136 dalmatieni in Vest!

leave a comment »

Trei organizaţii civice – Agenţia de Monitorizare a Presei, Asociaţia Pro Democraţia şi Centrul Român pentru Jurnalism Independent – au oferit primele 136 de nume de candidati „patati” care au intrat in cursa pentru alegerile din aceasta luna din Romania. Cei 130 sint din partea de vest a tarii – urmeaza sa aflam saptamina viitoare si numele din partea de est. Numele au fost publicate de Academia Catavencu ieri in ziar si vor aparea vineri in editia online.

Ioan T. Morar anunta ca revista nu s-a putut gasi ieri pe tarabele din Cluj si Timisoara – dar nu pentru ca s-ar fi epuizat ca piinea calda, ci pentru ca a fost cumparata cu bratul de indivizi dubiosi! Apoi astazi CNA-ul a interzis clipul publicitar al Academiei Catavencu privind lista „dalmatienilor”. Ceva e putred.

Ceea ce nu reusesc sa priceapa neam candidatii nostri este un fapt simplu: internetul este (inca) liber. Si noi ne facem cu totii datoria, dind stirea mai departe. Puteti deci privi clipul publicitar aici; si nu uitati sa urmariti Academia Catavencu in zilele urmatoare, pentru a afla numele patatilor.

O ultima intrebare: ce vina au dalmatienii, niste catelusi de altfel atit de simpatici si jucausi, ca numele lor a devenit sinonim cu tilharia?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: