Interactiuni

„Primarul Americii”, salvat de criza economica

with 4 comments

Vine Rudolph Giuliani in Romania. Prima declaratie, facuta pe aeroport: nu sinteti singuri in fata crizei, criza e si in America, si in toata lumea, si numai uniti o vom depasi.

Vine Rudolph Giuliani la show-ul “10 pentru Romania”. Ideea speech-ului sau: nu sinteti singuri in fata crizei, criza e si in America, si in toata lumea, si numai uniti o vom depasi.

Vine Rudolph Giuliani la Primaria Bucurestiului sa se intilneasca cu Sorin Oprescu. Ce ii spune Rudi lui Sorin? Ati ghicit: nu sinteti singuri in fata crizei, criza e si in America, si in toata lumea, si numai uniti o vom depasi.

Eu sint convins ca bietul fost primar poate mai mult decit sa repete ca o moara stricata aceeasi fraza. Dar cred ca saracul s-a chinuit citeva nopti la rindul: ce dracu’ sa le spun eu bananierilor alora? Noroc de criza, ca altfel avea nevoie sa plateasca un speech writer!

Written by Andrei Stavilă

decembrie 19, 2008 la 10:05 am

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Sa va povestesc ceva.In Romania conduc sefii teroristi legali tara ca si pe America vedeti ce am scris pe blogul lui Blogescu.

  Domn

  decembrie 24, 2008 at 11:39 pm

 2. Vreti lovitura de teatru,revolutia romana a fost o regie falsa a tarilor nici macar lovitura de stat nu a fost stiau de la revolutia romana,implicata biserica si religiile ,stiau de la revolutia romana , america si romania cu arabii ca vor fii atentatele teroristice asupra turnurilor gemene din america ,atentatele asupra americii au fost facute de america care s-iau omorat fals sa para real propriul popor la fel ca si romania.In Romania conduc din umbra teroristii sefi legali ca si in america.Vedeti in romania sint comunistii securistii cu oamenii lor bogatasi nimic nu s-a schimbat ne folosesc popoarele,nu exista si nu va exista democratia si liberatea sintem un popor de slugi a astora si un popor de slugi a tarilor.America si Romania sint conduse de sefii teroristi legali din umbra,cei care au ucis in genocid propriile popoare sa conduca .

  Domn

  decembrie 24, 2008 at 11:46 pm

 3. Revolutia romana a fost un fals facut sa para real cu tenta teroristica nici macar lovitura de stat nu a fost ca si atentatele teroristice asupra turnurilor gemene din america .America le-a daramat si si-a ucis propriu popor ca Romania .Nu este important faptul ca arabii erau impreuna cu america pe mina ci ca america ca si romania si-a ucis propriul popor si ca apoi teroristii conduc popoarele ca sefi si tarile din umbra.

  Domn

  decembrie 24, 2008 at 11:49 pm

 4. Romania si-a ucis propriul popor ca america si teroristii sefi care au facut crimele in genocid conduc din umbra romania si america

  Domn

  decembrie 24, 2008 at 11:50 pm


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: