Interactiuni

„Tre’ sa spun, tre’ sa spun!”

leave a comment »

Bine, oameni buni, blogosfera urla, fratii se crucesc si fetitele rele (alea care go everywhere) isi freaca palmutele mici si primitoare… Da, Larry Flint si Joe Francis, gigantii industriei porno din State, cer ajutor federal (aici) in valoare de cinci miliarde verzisori!

Ei, si care-i treaba, ma rog frumos? Eu sunt total de acord. Pai pe criza asta, cind omul nu mai cumpara electrocasnice si nici nu mai merge la restaurant (in Ungaria, restaurantele de lux fac reduceri de 50%), cind jucatorii la bursa pierd sute de milioane si apoi se sinucid (aici), ce poate fi mai fain decit o ofensiva a sexului? Acum, cind israelienii si palestinienii se ciocanesc ca prostii, ca nici nu mai stiu de unde au pornit, ce poate fi mai impaciuitor decit doua armate de oameni dezbracati, israelieni versus palestinience si israelience versus palestinieni? Cistiga cine rezista cel mai mult!

Asa ca da, frate, dati purcoiul de bani lui Flint & Francis! Astia macar fericesc oamenii, si in plus mai si aduc bani la buget! Pariu ca iesim din criza si din razboi? Cistigatorul primeste o cina in compania Sylviei Kristel (varianta tinara, din ’70), pun eu o vorba buna (cu Jenna Jameson va descurcati singuri!)!

Written by Andrei Stavilă

Ianuarie 8, 2009 la 6:10 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: