Interactiuni

Ma bintuie fantomele trecutului!

with 4 comments

Nu se poate, si totusi! Incredibil, l-am recunoscut pe loc dupa cele sapte case! Fireste, el era, chiar in cloister-ul universitatii, plimbindu-se, fireste, degajat printre studentii de toate natiile. Ne uitam prostiti – si eu, si amicul meu – cu grija zilei de miine, cu buzunarele goale de bursa guvernamentala care inca nu a venit fireste, si cu promisiunea ca nici n-o s-o mai vedem! Ne uitam cum daca e vorba de Fireste-Patru-Sapte-Jdemii-de-Case fonduri guvernamentale se gasesc oricind pentru deplasari, mai usor decit sa bagi bani in studenti, fireste!

Soacra si matusa nu-l acompaniau, erau plecate fireste la cumparaturi in Florenta! Si el se plimba prin sala teatrului, unde se desfasura o conferinta pe tema unor aspecte legale ale amenintarii teroriste („Fight Against Terrorism: Challanges for the Judiciary”). Cam ce legatura avea monserul cu subiectul banuiti, fireste. Daca s-a interesat sau nu macar de curiozitate ce studenti romani isi rup coatele pe bancile acestei universitati – iar banuiti, fireste. Si fireste, stiti exact cit il doare si unde. Fireste.

Fantomele trecutului te gasesc pina si in gaura toscana. You can run, but you can’t hide! Fireste…

Written by Andrei Stavilă

septembrie 18, 2009 la 12:16 pm

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Greu da m-am prins despre cine vorbesti. Si totusi ce cauta el acolo? sau poate cum in politica nu ii mai merge isi trage veniturile acum din predici tinute studentilor??

  raluca

  septembrie 19, 2009 at 6:28 am

 2. Cam asa ceva. Cum remarca amicul de care scriam mai sus: „E scirbos sa vina asta sa tina conferinte pe drepturile omului!”

  andruska

  septembrie 19, 2009 at 10:07 pm

 3. Andruska, pe la CEU nu se plimbau tot felul de fosti? Am discutat candva impreuna de vizita fostului rector SNSPA, Secares. Oricum nu e exceptional ca se intampla chestii d’astea. Peste ocean am fost la o conferinta penibila a lui Lech Wałęsa.

  De unde stii ca Nastase a venit pe banii statului? Si mie personajul mi se pare detestabil. Insa sa nu amestecam lucrurile. Si daca ii pui numele la taguri, nu vad de ce ii pui fundul in text. Sa lasam glumele basexciene, te rog.

  George

  septembrie 20, 2009 at 2:27 pm

 4. Desigur, faptul ca ar fi venit pe banii statului este o presupunere a mea. Dar pot gresi. Poate ca omul este super interesat de conferinta asta, poate avea interese academice clare, avea nevoie sa se intilneasca cu alti specialisti in domeniu, in asa fel incit a dorit enorm sa participe, scotind astfel din buzunarul propriu banii necesari 🙂
  Cit despre glume, imi asum deopotriva licenta si limbajul licentios. Un om care isi ingrasa fundul pe banii statului o merita. Si din fericire, eu nu sint bashinescu (imi asum si licenta asta), nu sint intr-o pozitie oficiala, deci am mai multa libertate sa ma exprim. Si imi pot permite luxul de a-mi strica o imagine pe care nici nu o am. Nu trebuie sa ma voteze nimeni 🙂

  andruska

  septembrie 20, 2009 at 10:04 pm


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: