Interactiuni

Mica pauza de blog

with 7 comments

Astazi ar fi trebuit sa apara (probabil) penultimul episod din „Decizia Crucifixul”. Din nefericire, in urmatoarele aproximativ 12 zile imi va fi imposibil sa mai lucrez la acest proiect, intrucit alte indatoriri -au acaparat complet, si nu suporta aminare. Cu scuzele de rigoare fata de putinii cititori constati ai serialului, voi reveni cu ultimele doua-tei episoade in saptamina care incepe pe 21 decembrie.

Pina atunci va las sanatosi, sper sa va regasesc la fel si, cum zilele astea se desfasoara mari miscari de forta intr-un mic pahar cu apa la Copenhaga, va doresc din tot sufletul sa rezistati indoctrinarii la care vor sa va supuna apostolii noii religii!

(sursa)

Written by Andrei Stavilă

decembrie 9, 2009 la 7:18 am

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Una dintre cele mai egoiste religii de altfel, una care are impresia ca oamenii pot ”schimba” ceva.

  krossfire

  decembrie 9, 2009 at 9:11 am

 2. Avea dreptate Eliade cind spunea ca in secolul XXI vor aparea noi forme de religiozitate 🙂

  andruska

  decembrie 9, 2009 at 8:20 pm

 3. Hmmm, da’ parcă acu ceva vreme era o ideologie fascistă; poate că unele religii sunt şi ideologii fasciste? care to share some other examples?

  Anyway, dacă tot îi religie, pretty please, s-ar putea preda copilaşilor de la clasa întâi încolo? (în ora de religie, evident, nu în cea de geografie fizică) + poate punem nişte icoane cu urşi polari, FSM şi profetul său Al Gore (PBUH)? Ramen!

  Stefan Ionescu

  decembrie 10, 2009 at 1:51 am

 4. Pai crestinismul nu a trecut si el printr-o interpretare „fascista” a ideologiei sale? Iar rezultatele acestei interpretari ideologice nu s-au vazut in Cruciade si in Inchizitie? Iar acum Islamul nu trece si el, din cauza unora care-i aplica aceasta grila de interpretare, prin aceleasi momente?

  Pai pot sa iti spun ca deja se preda copilasilor 🙂 Iar icoanele ei deja exista in clase. Daca ai fi citit episodul 8 al „Deciziei Crucifixul”, in care prezentam cazul Lautsie vs. Italia, ai fi aflat parerea unui avocat britanic specializat in legislatie anti-discriminare. Pacat ca n-ai timp sa il citesti. Iti dau eu insa pasajul relevant: „Addison aminteste ca, in Marea Britanie cel putin, credinta in Schimbarea Climei (Climate Change) a dobindit juridic rangul de “filosofie”, prin procesul Nicholson vs. Grainger. Ne putem astepta astfel – se intreaba autorul – sa fie scoase din scoli si afisele privind incalzirea globala? Posibil, daca vreun parinte va fi deranjat si se va simti discriminat de aceasta “credinta filosofica”… (sursa).”

  andruska

  decembrie 10, 2009 at 7:14 am

 5. Spor la treaba.

  Fănuţa

  decembrie 10, 2009 at 9:54 am

 6. ne ceri sa salvam comentariile pentru ultimul episod, si-apoi dai bir cu fugitii.. 😦

  zamolxis

  decembrie 10, 2009 at 10:57 am

 7. @ Fanuta
  Multumesc frumos.

  @ Zamolxis
  Pai nu dau bir cu fugitii, pur si simplu cer cu umilinta o aminare de zece zile 😦 Sint constient de efectele negative atit asupra cititorilor, cit si asupra discutiei ca atare, dar chiar nu am alta solutie. Din nefericire, mai trebuie sa lucrez si pentru altceva decit pentru blog 🙂
  In plus, incepind de simbata nu voi mai avea acces la net timp de o saptamina.

  andruska

  decembrie 10, 2009 at 12:58 pm


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: